Jan 6, 2014, 6:38 PM

Секретно петолиние 

  Poetry
1082 0 19

Не влязох със аплауз или поклон

във твоя свят с полираното име.

Не искам да натрапвам верен тон

и в ключ от петолиние се скривам.

 

Понякога се случва да съм дъх,

със който ти прелистваш партитури.

По-често съм невидимия слух,

предпазващ  полировката от удари.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??