6.01.2014 г., 18:38 ч.

Секретно петолиние 

  Поезия
929 0 19

Не влязох със аплауз или поклон

във твоя свят с полираното име.

Не искам да натрапвам верен тон

и в ключ от петолиние се скривам.

 

Понякога се случва да съм дъх,

със който ти прелистваш партитури.

По-често съм невидимия слух,

предпазващ  полировката от удари.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??