26 сент. 2007 г., 15:45

Секс скандал 

  Поэзия
1505 0 15
Във реката секс скандал
станал със един кефал!
Хванали го да намига
на една голяма чига!

Писало го във печата,
та научила жената,
та го била със метлата
по гърба и по главата!

Седем дни голямо, мало,
само за това четяло:
като за голямо нещо -
много важно и зловещо!

А кефалът не признавал -
все с това се оправдавал:

- Нямам мигли, ни клепачи -
как да съм намигнал, значи?

Най-накрая се разбрало:

то не било във реката,
ами било във гората;
и не било със кефал,
ами станало с чакал!

Тая пуста наша преса!

Само за да се хареса,
на кого не клати феса!
И - сама да се прочуе -
кой ли няма да оплюе!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??