9 авг. 2015 г., 11:20

Секунда 

  Поэзия » Любовная
401 0 0
Секунда
 
Мислите ми покори 
и умът ми ти обзе.
Малка клечка драсна,
запали моето сърце. 
 
Не трябва да вървя до края,
не си за мене ти,
но трябва да призная,
искам с мен да си.
 
На болка жертва не искам да съм аз.
Сили да вървя вече нямам.
Сърцето ми тупти и всеки час.
Мечтая да избягам.
 

© Ивета Живкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??