вложих в теб
секунди
от сърцето си
онези
най-ясните
най-силните
удари
в които
ще усещаш винаги
пулса ми
кръвта
вълнението
силата
и слабостта
закарфичвам ги
за твоето сърце
защото само така
мога да пея
вложих в теб
секунди
от сърцето си
окачих ги
като ноти
за да чуваш
песента ми
© Теодора Все права защищены