12 февр. 2019 г., 23:59

Семчица от тиква 

  Поэзия » Другая
236 1 2

Мойте думички са нежни –

повечето са копнежни.

Аз копнея по звездите

и по семето в браздите.

 

Стиховете са дантели

и са птици отлетели.

Плетени са те на кука

с много обич и без скука.

 

Всяка думичка е зрънце

под любимото ми слънце.

А в душата ми пониква

златна семчица от тиква!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??