Колко много те обичам!
Чак във тебе се загубвам!
В прелестта ти се навличам
и се паля, и избухвам.
Колко мен опияняваш,
ах, момиче Кърджалийско.
Ти представа си и нямаш,
че отрови ме със змийско.
Бавно аз се обездвижвам
и отвътре се изяждам,
замъглявам се, не виждам -
аз от строя се изваждам.
Скоро Пътя ще поема
аз към Бога и Аллах!
Но успях ли да простена
"да обичам те не спрях"?
* Seni seviyorum - обичам те (турски)
© Сандостен Калций Все права защищены
Хубава поезия и любовта- красива на всички езици!!!