Sep 18, 2011, 7:31 PM

Seni Seviyorum* 

  Poetry » Love
726 0 1

 

 

Колко много те обичам!

Чак във тебе се загубвам!

В прелестта ти се навличам

и се паля, и избухвам.

 

Колко мен опияняваш,

ах, момиче Кърджалийско.

Ти представа си и нямаш,

че отрови ме със змийско.

 

Бавно аз се обездвижвам

и отвътре се изяждам,

замъглявам се, не виждам -

аз от строя се изваждам.

 

Скоро Пътя ще поема

аз към Бога и Аллах!

Но успях ли да простена

"да обичам те не спрях"?

 

 

* Seni seviyorum - обичам те (турски)

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??