1 сент. 2010 г., 20:02

Сенките говорят за... 

  Поэзия » Любовная
652 0 0

Сенките пленени са от мрака.
Сенките шептят, милуват се, целуват се.
Влюбените двойки,
приютили се в тях, са щастливи -
като птиците, накацали по жиците.
Сенките, споходени от любовта,
радват моята душа.
Сенките пленени са от мрака,
там някой някого с трепет чака.
С любовта щастлив е мрака.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??