Sep 1, 2010, 8:02 PM

Сенките говорят за... 

  Poetry » Love
660 0 0

Сенките пленени са от мрака.
Сенките шептят, милуват се, целуват се.
Влюбените двойки,
приютили се в тях, са щастливи -
като птиците, накацали по жиците.
Сенките, споходени от любовта,
радват моята душа.
Сенките пленени са от мрака,
там някой някого с трепет чака.
С любовта щастлив е мрака.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??