6 окт. 2010 г., 14:51

Сенките на вечността 

  Поэзия
479 0 0

Той броди нощем тихо в сенките на вечността.

Той никога не ще усети в сърцето си трепета на любовта.

Той е сам със своята болка и тъга,

прегърнал тъмнината и бремето на вечността.

Аз го обичам, но той никога няма да разбере това...

Продължава да броди тихо, търсейки пътя към дома...

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??