4 нояб. 2005 г., 09:14

Серийна блудница 

  Поэзия
1159 0 9

Ще се отдам на ниски страст и безвремие.
Дано убия любовта.
Ще пирувам заради смъртта й,
напук на гордостта.

Плътта си ще раздавам,
евтина е вече тя.
Докосвана за забавление
изгуби своята цена.

Пияна от любов се моля:
"Разкарай се оттук - боли".
А тя във отговор ми дава
очи изпълнени с сълзи...

Любов, върви си.
Аз когато молих, ти не спря.
Не очаквай пак да ме убиеш,
сърцето ми отдавна изгубено умря...







© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??