30 июл. 2008 г., 11:09

серийно производство на души 

  Поэзия
440 0 2

серийно производство на души

Серийно производство на души в един безумен свят
със етикет и кодов номер...
Надпреварват се по коловоза на живота
без очи, без състрадание, без да разбират...
Пресован суров материал, опакован, напудрен,
поставен на витрина...
Слънцето, дъждът, чувствата
минават през стъкло...
Гневни ръце, преплетени за молитва,
объркани мисли не казващи нищо...
..................................
Счупете печата,
разбийте стъклата,
пуснете лъчите в дъждовна вода!
Не молете за нищо, освен за защита
от свойта далечна,
неразбрана душа!

© Михала Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??