27 нояб. 2008 г., 17:59

Сестричке 

  Поэзия » Другая
20266 1 16
Живееш с моите проблеми
и с грижите ми всеки ден,
загърбваш своите дилеми
и търпеливо слушаш мен.

Тешиш ме в болка непосилна
и радостта празнуваш с мен.
Ти, винаги си много силна,
умора скриваш всеки ден.

Сърцето ти е тъй голямо-
събрало светлия простор,
то много обич е раздало
и скътало е всеки взор.

Обичам те,сестричке мила!
Прости ми многото сълзи,
които съм ти причинила
с несбъднатите си мечти!

Празнувам днес със теб,сестричке,
четиристия ден рожден.
Изпращам ти любов,звездичке,
за да те топли всеки ден!

/Посвещавам на сестричката си по случай рождения и ден/

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??