20 мая 2010 г., 00:23

Сетивност 

  Поэзия
694 0 5

Сетивност

 

Не помня аз думи, а само усещане

за човека, изрекъл словата.

Вкус сбогуване, мирис на срещане

със душите, а не с имената.

 

Цвят в очи и накъсани струни

и сълзи вместо допир конкретен;

дълго, тайнствено, спи помежду ни

спомен тих от парфюма заветен.

 

Прегърни ме, усещане морско –

много нежно и малко солено.

Във красивото има и грозно.

Преболялото не е простено.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??