Сезони
Опитвам се да разбера защо е тъжна есента,
дали заради падащите жълто-червени листа,
които напомнят за една невъзможна мечта,
или защото залязва бавно лятото сега,
в което е живяла не една мечта...
И колкото и силно аз да чакам пролетта,
мисля, че съм силно влюбена във есента
и не заради меланхоличната и красота,
а защото пълни с чувства моята объркана душа...
© Алисън Все права защищены