26.10.2008 г., 20:38 ч.

Сезони 

  Поезия » Пейзажна
568 0 2

                            Сезони

 

Опитвам се да разбера защо е тъжна есента,

дали заради падащите жълто-червени листа,

които напомнят за една невъзможна мечта,

или защото залязва бавно лятото сега,

в което е живяла не една мечта...

И колкото и силно аз да чакам пролетта,

мисля, че съм силно влюбена във есента

и не заради меланхоличната и красота,

а защото пълни с чувства моята объркана душа...

© Алисън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз също съм влюбена в есента, и то защото е меланхонична и наистина пълни душата ми с чувства... Поздрави за прекрасния стих!
  • Това ми хареса страшно много. Доста емоционално и въздействащо!
Предложения
: ??:??