6 сент. 2013 г., 11:15  

Сезонна обич 

  Поэзия » Любовная
537 0 1

Ще те обичам през пролетта приветлива,
с всеки цвят на дърветата 

и с всяка лястовица в небето красиво,
и с всяко врабче по паветата.

Ще те обичам през лятото горещо,

с всеки слънчев лъч
и с всеки гларус над морето синеещо,
и с всеки детски глъч.

Ще те обичам през красивата есен,
с всяко паднало листо  
и с на птиците тъжната песен,

че напускат свойто гнездо.

Ще те обичам през зимата студена,
с всяка снежинка, паднала във калта,
щом моята кожа, от студ зачервена,
поискаш да стоплиш с твойта ръка. 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много мил стих, чист и искрен, затрогващо истински!!!

    Може ритъма да се пооправи... но това не е трудно
    Опитай
Предложения
: ??:??