15 сент. 2015 г., 20:47

Сфинкс 

  Поэзия » Любовная
306 0 1

Като изгрева край Нил

е погледът ти мил.

И ти сфинкс за мен оставаш

и от живота ми си заминаваш.

И във есенния залез ален

споменът за теб е рай идеален.

И в моя мрак

ти си мечта - зрак.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??