15.09.2015 г., 20:47 ч.

Сфинкс 

  Поезия » Любовна
309 0 1

Като изгрева край Нил

е погледът ти мил.

И ти сфинкс за мен оставаш

и от живота ми си заминаваш.

И във есенния залез ален

споменът за теб е рай идеален.

И в моя мрак

ти си мечта - зрак.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??