Sep 15, 2015, 8:47 PM

Сфинкс 

  Poetry » Love
308 0 1

Като изгрева край Нил

е погледът ти мил.

И ти сфинкс за мен оставаш

и от живота ми си заминаваш.

И във есенния залез ален

споменът за теб е рай идеален.

И в моя мрак

ти си мечта - зрак.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??