27 апр. 2011 г., 23:11

Сгреших 

  Поэзия » Любовная
667 0 1

Отидох си, без да се замисля

колко много значиш ти за мен.

Забравих те, без да си помисля,

че някога ще имам нужда пак от теб.

 

Потъпках твоите чувства,

направих се на лошото момиче,

реших, че трябва да се махна,

а не бях се сещала, че те обичам.

 

Сърцето ми при теб остана

и търси изход, търси светлина,

но много грешки аз направих

и ще те имам само в смъртта.

 

Не те виня, че вече ти ме мразиш,

не те виня, че бързо ме забрави.

Аз сгреших и трябваше да ме оставиш,

ще страдам от това, което сама си направих!

© Жасмина Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??