25 мар. 2008 г., 09:12

Сгреших... видео 

  Поэзия » Любовная
1086 1 4
Сгреших...

Зная, аз сгреших, любими,
неискрена бях с тебе, знам,
но още силно те обичам, мили,
и в мен гори любовен плам.
Признавам грешката си аз,
от сърце те моля: ти
прости ми в този час!
Прости ми ти, прости,
човешко е да се греши.
Който обича, прощава
и любовта си защитава.

видео:
http:www.vbox7.com/play:751193c8

29.05.2003г.
Петя


© Гардения Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??