4 нояб. 2022 г., 22:28

Shadows of a Flowers 

  Поэзия » Другая
567 1 2

the flowers beneath her skin

tore her veins from within

while tenderly caressing her sins;

Until October...

when they finally bloomed.

© Нина Чалъкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??