21 мар. 2021 г., 22:42

Шамар 

  Поэзия » Юмористическая
464 0 3

Пляс! Здраво зашлеви ме Пешев.

Пляс! Че от Пешева шамар отнесъл.

Пляс! На нея сина им пък бой наненсъл.

Пляс! Фактически защото дъщеря ми го пребила.

Пляс! Пляс! Защо, защо? Не знам ...

Загубих ум и сила ...

Пляс! Лелеее! Пляс! Лелеее! Пляс!

Чакай Пешев, спри се ... стига!

Излиза, че щерката ръка ми вдига, а?

Охоооо-охооооо, ясно!

Сега ще я сложа на място!

 

Пляс! На ти Пешев!

Пляс! На ти свако!

Пляс! Носи им поздрави на всички ...

Пляс! И на щерката кажи най-вече ...

Пляс! Че ще я ... Пляс! Пляс!

Къде хукна човече? Недовърших ...

Но ти бягай, бягай далече оттука!

Пък от мен не пропускай и внукааа ...

Пляс! Пляс! Пляс!

Ядно прецопах една локва аз ...

И опръсках значи,

всички, ама всички минувачи! Ахъммм! 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви за реакцията, боли та ... шамарената фабрика е голема работа ... Пък глей сия как щерката му дигнала ръка ...
  • Хахаха пляс пляс мятай шамарите ааамаха! 😂😆
  • Това заболя. 😂😂
Предложения
: ??:??