7 февр. 2008 г., 11:53

Шампанско и сълзи 

  Поэзия » Любовная
926 0 10
 
Шампанско, ягоди и
мъничко надежда
в чашите искри
и ме повежда
по пътища мечтани,
изпълнена с мисли
все желани
и чакани с години.
В тези чаши
сега искри една усмивка,
че пак си тук
и може би ще искам
и да останеш.
А някаква сълза
се крие под клепача ми,
събуждам се,
в съня бе истински,
различен някак си.

Наяве - пак писма
и може би привличане,
без ягоди
и без шампанско,
с мисли плачещи,
реалност и сълзи.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??