21 февр. 2008 г., 21:31

Шантавите SMS-и 

  Поэзия » Любовная
1039 0 3
Спира ВРЕМЕТО,
когато отива да се люби със ЛУНАТА.
Говоря с теб в главата си,
но не мога да остана на МЕЖДАТА.
    
Не забравяй, че утре СЛЪНЦЕТО
ще се самозапали и може би ще ме прегърне,
за да изгоря като на клада...
И ако от мен остане само прах и пепел,
ще вземеш ли във шепите си от ВОДАТА,
(която ти напих на онзи извор)
за да ми омесиш пак ДУШАТА?

© РАДА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??