26 февр. 2013 г., 22:02

Шарена дъга 

  Поэзия » Для детей
498 0 0

Шарена дъга

 

Небосводът шарена дъга

като кончето пресича

и по пъстрата снага

детска радост пее, тича...

 

Тя е приказна, красива

като сбъднат, нежен сън,

след дъжда лети щастлива

нова пъстра птица вън.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??