26.02.2013 г., 22:02 ч.

Шарена дъга 

  Поезия » За деца
496 0 0

Шарена дъга

 

Небосводът шарена дъга

като кончето пресича

и по пъстрата снага

детска радост пее, тича...

 

Тя е приказна, красива

като сбъднат, нежен сън,

след дъжда лети щастлива

нова пъстра птица вън.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??