9 июн. 2009 г., 16:53

Шеф 

  Поэзия » Юмористическая
543 0 2

            Шеф

 

Диригентът, дето дава

наставления със пръст,

а заплата повишава

сал на оня нему гъст.

Той часовника следи

и се винаги надява

с някой левче да глоби

всеки, който закъснява,

щото вижда му се вечно,

че висока е парата

и че всички подопечни

нереално вземат плата.

По таз причина осикирва

за дребни грешки или брак,

а недоволния отсвирва

да дири шанс при друг простак.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??