1 дек. 2011 г., 19:59

Шепа лунни лъчи 

  Поэзия » Любовная
1448 0 29

 

Докосни ме,

днес падат звезди,

за миг помълчи,

тишината до нас ромоли.

И усети ли вече

мойте топли сълзи,

две издайнички малки,

що променят съдби.

Сега прегърни ме,

още миг остани

и когато си тръгваш,

за мен тогаз остави

тихо в мрака да светят

шепа лунни лъчи.

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??