Докосни ме,
днес падат звезди,
за миг помълчи,
тишината до нас ромоли.
И усети ли вече
мойте топли сълзи,
две издайнички малки,
що променят съдби.
Сега прегърни ме,
още миг остани
и когато си тръгваш,
за мен тогаз остави
тихо в мрака да светят
шепа лунни лъчи.
© Сеси All rights reserved.