Шепа пепел
1 Шепа пепел би бил животът ми,
ако и за миг в него ти не си!
Не се съмнявай в думите ми
- те не са лъжи.
2 На пепел би направил
целия ми свят
и би станал
в мрачен черен цвят.
3 Сърцето ми е само твое
- него ти без жал плени.
И щом това разбра,
веднага то по-силно затуптя!
© Вики Все права защищены