18 июл. 2007 г., 22:19

Шепи пръст 

  Поэзия
585 0 5
Розите -
тържествено
поднесени
последни почитания
от бивши врагове
и верни нeприятели
красят
последния ти път
 
Запазили мълчание
предатели
продавали душата ти
с целувка
днес притихнали
и скръбни
хвърлят шепи пръст
над теб
и ти прощават
греховете си

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??