Jul 18, 2007, 10:19 PM

Шепи пръст 

  Poetry
587 0 5
Розите -
тържествено
поднесени
последни почитания
от бивши врагове
и верни нeприятели
красят
последния ти път
 
Запазили мълчание
предатели
продавали душата ти
с целувка
днес притихнали
и скръбни
хвърлят шепи пръст
над теб
и ти прощават
греховете си

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??