18 jul 2007, 22:19

Шепи пръст 

  Poesía
586 0 5
Розите -
тържествено
поднесени
последни почитания
от бивши врагове
и верни нeприятели
красят
последния ти път
 
Запазили мълчание
предатели
продавали душата ти
с целувка
днес притихнали
и скръбни
хвърлят шепи пръст
над теб
и ти прощават
греховете си

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??