30 окт. 2008 г., 14:51

***(шепот и звън) 

  Поэзия » Пейзажная
637 0 19

 

Oт шепите на вятъра,
изваяни от млечно ехо
от мъгли,
сред злато и бакър,
се стеле шепотът
на отлетели птици.
Отсипва
тихи глътки хлад -
с дъх на топла шума
и на дим -
на настръхналите кестени
в косите.

A прах от сребърни кристали
в стъпките на есента
със звън напомня
за вълшебството на зимата.

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??