28 мар. 2010 г., 22:23

Шепот на дъжд 

  Поэзия » Другая
1059 0 10

Плахи стъпки...

И шепот на дъжд.

Ефирна луна.

Сенки

на сънуващи птици.

Триизмерни звезди...

Тишина. И треви,

положили сънно главици.

Самота.

И отдавна

притихнали птици.

Трудна нощ...

Тъмни прозорци от

спомени.

Тъмна нощ...

И ефирна луна.

Недочакано утро.

Стъмва се...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??