Сайтът ни, си има Шиши.
Като този в ДеПеСе.
Сигурно е с четри висши,
щом измисля гласове.
Анонимно с тях, гласува.
И получи грамота!
Всеки миг да се надува,
колко печена е тя.
Всички тук я разпознаха.
И посочиха я с пръст.
Грамотата… не признаха
на измамния й ръст.
Но пък, местната управа
подозрително мълчи.
Като, в нашата държава,
тя от Шиши се бои!
Юри Йовев
ноември 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены