31 июл. 2008 г., 13:24

Шоколад 

  Поэзия
3745 0 7
Шоколад


Сладкото чувство
бавно разтопява.
Тека плавно
и пак ме съживява.

Шоколадов миг
с нищо несравним.
Прекрасен и единствен,
просто незаменим.

Захарния вкус
на живота опитвам.
Отново засиявам
и щастие изпитвам.

Чист шоколад
е животът сега.
С цялата си сладост
да ме зарадва успя.

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??