Момчето с камъка-сърце
веднъж дойде при мен
и ме погледна,
а аз уплашена съвсем
се свих на точка.
И притихнах.
Той ме хвана силно за ръка,
по мъжки ме задърпа
“Остави ме, не прави така...”
и дотам... замлъкнах.
Спря крясъка... с една целувка.
Една целувка!
Момчето с камъка-сърце
и най-магическите устни...
© Александрина Все права защищены