4.09.2019 г., 1:00 ч.

Short love story. 

  Поезия » Любовна
816 0 0

Момчето с камъка-сърце 

веднъж дойде при мен

и ме погледна,

а аз уплашена съвсем 

се свих на точка. 

И притихнах. 

Той ме хвана силно за ръка, 

по мъжки ме задърпа 

“Остави ме, не прави така...”

и дотам... замлъкнах. 

Спря крясъка... с една целувка. 

Една целувка! 

Момчето с камъка-сърце 

и най-магическите устни... 

© Александрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??