9 янв. 2024 г., 10:48

Шпекът или свободата? 

  Поэзия » Другая
192 0 0

Една реклама ни пита -
шпекът или свободата!
Дилемата ни е разкрита -
духовното или храната!

Не само с хляб се живее,
имай по-висок стремеж!
Всеки трябва да проумее -
нужен е духовен растеж!

Да, колко е важна свободата,
колко герои загинаха за нея!
Е, не се отказвам и от храната,
но без духа не мога да живея!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??