13 мар. 2014 г., 12:31  

Шпионката 

  Поэзия » Любовная
802 0 3

Сънувах те!

Пред асансьора ти седеше и чакаше да ти отворя.

А аз през шпионката те наблюдавах, но не посмях да отговоря.

А исках!

 

Събудих се!

Във мислите ми твоят поглед влял се беше и чакаше да отговоря.

А аз на ум целувах те, как исках в тоз‘ момент вратата да отворя.

Но ти не беше там!

 

А чаках!

Започнатото да довърша пожелах, преди аз чувствата пред тебе да разкрия.

Да те заслужа първо аз избрах, във тежест не желах да бъда, когато любовта в очите ти открия.

И чувствата си силно аз потисках!

 

Но реших!

Аз позволявам си в душата ми да те допусна и чувствата ми пред тебе да призная.

Но питам се, дали готов си вече и ме желаеш, тъй както страстно аз за теб мечтая.

Не зная!

 

Н.Д.

Кьолн

© Надя Даскалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, Санвали!
    Радвам се, че ти е харесало, Алекс! Мисля, че всеки от нас се е чувствал поне веднъж в живота си по този начин...
  • Опита води до разбиране...

    Поздравления, Надя!
Предложения
: ??:??