10 февр. 2012 г., 18:38

Щастие 

  Поэзия
481 0 0

И тъмен облак да ни сполети,

и буря, и най-различни стихии зли,

то знай, че за любовта ни

слънчев лъч ще се появи

и от мрак душите ни ще спаси,

и отново с нова сила ще затанцуват те,

заедно щастливи във вечни векове!

© Димитрина Русекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??