1 янв. 2013 г., 19:18

Щастие 

  Поэзия » Любовная
611 0 2

Намерих те и те изгубих в слама

и всички сламчици в душата скрих,

и търсих те, ала те няма,

и мислейки, извадих те в стих.

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??