1 ene 2013, 19:18

Щастие 

  Poesía » De amor
612 0 2

Намерих те и те изгубих в слама

и всички сламчици в душата скрих,

и търсих те, ала те няма,

и мислейки, извадих те в стих.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??