Jan 1, 2013, 7:18 PM

Щастие 

  Poetry » Love
643 0 2

Намерих те и те изгубих в слама

и всички сламчици в душата скрих,

и търсих те, ала те няма,

и мислейки, извадих те в стих.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??