20 окт. 2020 г., 21:31

Щастието... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
682 2 0


Да те обичам е щастие.
Да те обичам е да живея в мечтите...
Сънищата да са реалност.
По тревата боса да танцувам,
окъпана от дъжда и дъгата.
Да разперя ръце както
птица крила и да полетя.
Да се усмихна на живота
във всичките му цветове.
В пълнотата на този оазис,
създаден от обич и радост.

Да те обичам е щастие.
Да те обичам е да усещам дъха ти
във всеки удар на сърцето.
Във всяка въздишка на душата.
Във всяка целувка от любов,
прегърната от слънцето и луната.
Във вечността на небесата.
Във поклона ми пред земята.
Във красотата на живота.
Да те обичам е да рисувам
вятъра и слънчевите лъчи,
обладани от огън и вода.

Да те обичам е щастие,
което не може да се сравни.
И не може да се опише.
Да те обичам е щастието
да мога да докосна гласа
на твоя поглед, дълбок като море.
Да те обичам е щастието
да мога да докосна голотата
на твоята усмивка от цветя.
Да те обичам е щастието 
да мога да докосна ласката
и топлината във всяка нощ.
Да те обичам е щастието 
да мога да изпитам нежността
в събуждането на всеки ден.

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??