28 мар. 2010 г., 20:00

Щастието... 

  Поэзия » Философская
817 0 13

Щастието... какво
е това?!

Много хора
от планета
земя
мислят
щастието
за Любов,
за Надежда,
за сбъднати
мечти,
пари...

Какво ли е
всъщност?!...

Мисля, когато
стоя на брега
на синя вълна
усмивка
замечтана
на дете...

Покълване
на тревичка
цвете,
синьо
усмивка
на замечтани
очи...

Мисля, когато
стоя на брега
на пустиня
и гледам безброй
рози от сух вятър
усмивка
на малко
езерце...

Мисля, когато
стоя на белоснежен
връх - усмивка
на четири лапки
живот...

Мисля, когато
стоя пред прага
на малка бяла
спретната къщурка
на отминали
съдби
епохи...

Мисля, когато
стоя пред
майка и татко
усмивка
радост
от две длани
любов...

Мисля, когато
стоя на ръба
на синя планета
и тръгвам
към светлина
от хиляди
милионни
жители...

СВОБОДА!!!

26.03.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??